Razer i Lenovo han arribat a un acord pel qual s’aliaran per llançar una nova sèrie d’ordinadors per a gamers sota la marca ‘Lenovo Razer Edition

Lenovo Razer Edition: la fusió de Lenovo i Razer | Diari CatalàRazer ja disposa de la seva pròpia línia d’ordinadors (portàtils) per a gamers, però no deixa de ser una companyia relativament petita, de manera que l’aliança amb Lenovo els permetrà obrir molt més la seva oferta i arribar a més potencials compradors.

Lenovo Razer Edition: la fusió de Lenovo i Razer | Diari CatalàEl primer producte que arribarà d’aquesta col·laboració serà una combinació del Lenovo I Sèries amb els tocs de disseny de Razer, (Lenovo Razer Edition), entre ells un sistema de llums similar al de la línia Chroma. Sobre les especificacions tècniques no tenim més detalls encara (en les imatges s’entreveu un parell de NVIDIA GTX …) i aquest equip ‘edició Razer‘ pretén més ser una prova del que veurem en el futur i no tant un equip final.

Lenovo Razer Edition: la fusió de Lenovo i Razer | Diari CatalàL’objectiu d’aquests equips és combinar el millor d’ambdues cases i portar productes amb hardware gamer per a tots aquells que no vulguin complicar muntant una CPU a mà amb els seus nous Lenovo Razer Edition.

Lenovo Razer Edition: la fusió de Lenovo i Razer | Diari CatalàDe moment no se sap molt mes de aquesta aliança, pero Lenovo ens convida a esperar al gener per saber quins són els plans d’aquesta aliança i del nous Lenovo Razer Edition. Recordeu que es tracta d’una unió de marques i en cap cas es tracta d’una adquisició formal com ara fer amb Motorola en el seu dia encara que qui sap si en el futur aquesta fusió es produeix.