El davanter italobrasiler aterra al RCDE Stadium amb ganes de créixer i sentir-se important en el projecte de l’Espanyol

“Estic molt feliç de fitxar per l’Espanyol. És una decisió molt encertada. El projecte m’ha cridat molt l’atenció. És engrescador. No va costar gaire convèncer-me”. Leo Baptistao és oficialment, futbolista del RCD Espanyol. Signa un contracte per les pròximes cinc temporades, amb una clàusula de rescissió de 27 milions d’euros.

“M’ha seduït la mentalitat del club de cara a la pròxima temporada, l’entrenador i els jugadors. Vull progressar com a futbolista. Signar un contracte ampli dóna tranquil·litat. Tinc ganes de tenir continuïtat en un club, però no m’he de relaxar. Sóc ambiciós i treballaré per aconseguir cada cop més coses. He estat en diferents clubs. Estic adaptat a Primera Divisió. L’Espanyol està fent un equip molt ofensiu. Crec que practicarem un bon futbol”, reconeixia el davanter italobrasiler.

 

 

A disposició del tècnic

“Em sento molt còmode de cara a porteria. No tant d’esquenes o obert a la banda. Però jugaré on em digui l’entrenador. No he parlat amb el tècnic. Ens hem saludat i presentat, poca cosa més”. A més, Baptistao explicava que “no m’he marcat cap xifra, prefereixo tenir continuïtat”.

Sobre quins han de ser els objectius d’aquest equip, el davanter raonava que “el primer objectiu és entrar en una dinàmica guanyadora, però hem de lluitar per Europa”.

 

La competència, engrescadora

“Conec molt bé Gerard Moreno. Vam coincidir al Villarreal i connectem bé. Caicedo és un tros de davanter: fort, potent… és una referència. Aprendré molt amb ells”. Aquesta tarda, tots tres coincidiran a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el primer entrenament del RCD Espanyol 2016-2017.