Leo Messi, amb 328 disputats a la primera divisió espanyola, es converteix en el quart argentí amb més partits a la competició domèstica

Leo Messi, en el partit de dissabte no només va batre registres golejadors. L’estrella blaugrana està d’aniversari, ja que s’ha convertit en el quart argentí amb més partits a la història de la primera divisió espanyola amb 328. Sempre amb el permís de l’ex porter Leo Franco, que va arribar a la mateixa xifra.

D’aquesta manera, el crack argentí es posa a només un partit d’igualar el mític Di Stéfano al tercer lloc d’aquesta curiosa classificació. L’ex jugador del Real Madrid en va arribar a acumular fins a 329 però, amb quasi tota seguretat, serà superat per Leo Messi, que segueix trencant rècords de tot tipus.

Els dos argentins que més partits han disputat a la primera divisió espanyola són Ariel Ibagaza, amb 343, i Fernando Cáceres, amb 339, dues marques que, per edat, són assequibles per a que Leo Messi les pugui superar en un futur. El primer, va passar la major part de la seva carrera al Mallorca, tot i passar també per Villarreal i Atlético de Madrid. Per la seva part, Cáceres va jugar al Real Zaregoza, al València i al Celta de Vigo.