Leo Messi ha afirmat en una entrevista per a la UEFA posterior al partit de Champions League que l’amistat que té amb Neymar i Luis Suárez permet que els tres s’entenguin millor sobre el terreny de joc

Leo Messi no està d’acord amb les declaracions de Cristiano Ronaldo, en les quals afirmava que no és necessari “donar-se abraçades, petonets o anar a sopar amb els companys d’equip per donar un millor rendiment sobre el terreny de joc”.

L’argentí, va parlar després del partit sobre la seva relació amb Luis Suárez i Neymar, els seus companys de davantera, en una entrevista per a la UEFA. “Ens portem molt bé tant dins com fora del camp. És meravellós jugar amb ells”, va declarar.

El punt de discrepància amb el jugador del Real Madrid va arribar quan va expressar la seva amistat amb els seus companys de davantera. “Som amics i això és molt important ja que permet que ens entenguem millor sobre el terreny de joc”, sentenciava.

Com a exemple d’això, va posar el seu primer gol contra l’Arsenal. “Va ser com un flaix. Va ser una jugada molt ràpida, com ens agrada jugar als tres, amb espais oberts. Neymar em va fer una gran passada i jo vaig poder convertir la jugada en gol”, va explicar.