Els blaugrana triomfen als ‘Globe Soccer Awards 2015’. Leo Messi aconsegueix el premi al millor jugador, Josep Maria Bartomeu recull el premi al millor club i al millor president i el directiu Javier Bordas el premi al club més mediàtic

El FC Barcelona ha acaparat la majoria dels premis a la cerimònia dels ‘Globe Soccer Awards 2015’, que van celebrar-se aquest diumenge a Dubai, als Emirats Àrabs. El club, representat pel president Josep Maria Bartomeu i Leo Messi, van ser els autèntics protagonistes de la cerimònia d’uns guardons que ja s’han convertit en un clàssic del futbol mundial.

El FC Barcelona va aconseguir un total de quatre premis als ‘Globe Soccer Awards 2015’: el de millor club, el millor president, el millor jugador de l’any i el club més mediàtic.

Leo Messi, premiat  com el millor jugador de l’any i que va rebre el premi entre una forta ovació per part dels assistents a la cerimònia dels ‘Globe Soccer Awards 2015’, va assegurar que “és molt bonic rebre aquests guardons, però sempre dic que el col·lectiu és el que ho fa possible”. A més, va afegir que no podia triar una imatge del 2015, ja que “ha estat un any extraordinari i em quedo amb tot l’any que ha fet el FC Barcelona”.

El club, premiat

Josep Maria Bartomeu va ser l’encarregat de rebre el premi al millor club de l’any, i va afirmar que agraïa rebre el premia dels ‘Globe Soccer Awards 2015’ ja que “és difícil guanyar tot el que hem guanyat i agraeixo l’esforç de jugadors i tècnics i el suport dels nostres aficionats. Gaudim del nostre futbol, de la nostra filosofia i el nostre objectiu és fer feliç a la gent. Aquest any intentarem guanyar de nou. Amb Messi i els altres jugadors la vida és més fàcil. Juguen cada cop millor i esperem que així continuï en el futur”.

Josep Maria Bartomeu | Diari Català
Josep Maria Bartomeu rep un dels premis | FOTO: globesoccer.com

Bartomeu va ser l’encarregat de pujar a l’escenari per recollir el premi al millor president de l’any. En aquesta intervenció dels ‘Globe Soccer Awards 2015’, el president del FC Barcelona va declarar que “jo sóc un més dels 140.000 socis del club i estic molt orgullós de ser el seu president. Però aquest premi pertany a tots els nostres socis i als 39 presidents que ha tingut l’entitat al llarg dels 116 anys d’història. Agraeixo també als jugadors l’esforç d’aquest any”.

En el moment de recollir el premi al club més mediàtic del món, el directiu Javier Bordas va asseverar que “estem orgullosos d’aquest premi perquè els mitjans ens permeten transmetre els valors del club per tot el món. Tenim els jugadors més mediàtics i hem de seguir creixent en la nostra projecció global”.

Javier Bordas, directiu del FC Barcelona | FOTO: globesoccer.com
Javier Bordas, directiu del FC Barcelona | FOTO: globesoccer.com

La resta dels guardonats als ‘Globe Soccer Awards 2015’ van ser Marc Wilmots, entrenador de la selecció belga de futbol, com el millor entrenador. Ravshan Irmatov com el millor àrbitre. El Benfica, a la categoria de millor acadèmia de futbolistes. Andrea Pirlo i Frank Lampard van ser reconeguts amb el premi a la millor trajectòria. Jorge Mendes com el millor agent i, finalment, Yasir Al-Shahrani com el millor jugador de la lliga àrab de futbol.

Frank Lampard, premiat | FOTO: globesoccer.com
Frank Lampard, premiat | FOTO: globesoccer.com
Andrea Pirlo, premiat | FOTO: globesoccer.com
Andrea Pirlo, premiat | FOTO: globesoccer.com