L’astre argentí no ha assistit a l’entrenament d’aquest dilluns a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per passar una revisió mèdica 

Després d’aconseguir un important triomf al Ciutat de Valencia, el FC Barcelona ha fet aquest dilluns una sessió de recuperació a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el partit de tornada de Copa del Rei a Mestalla.

I la gran noticia de la jornada ha sigut la baixa de Leo Messi, absent perquè serà sotmès a una intervenció pels problemes renals que arrossega des del desembre, quan un còlic nefrític el va fer perdre’s les semifinals del Mundialet de Clubs. L’argentí serà intervingut a la Clínica Dexeus de Barcelona.

El club ha explicat en un breu comunicat que el jugador es reincorporarà dimecres als entrenaments, tot i que possiblement no jugui la tornada a Mestalla (tenint en compte també que l’eliminatòria està pràcticament sentenciada).

Luis Enrique haurà de decidir si prescindeix de tot el trident atacant (Luis Suárez està a una targeta de la sanció i es quedarà a Barcelona) o s’endú a Neymar per intentar sumar el 29è partit consecutiu sense perdre, el que significaria superar al Barça de Pep (que en va fer 28 de seguits).