Leo Messi va participar aquest dijous en un acte comercial amb la marca de telefonia i tecnologia Huawei, repassant l’actualitat blaugrana

L’astre argentí va parlar amb tranquil·litat, responent a totes les qüestions dels periodistes.

Sobre el rival preferit pels quarts: “Vingui el rival que vingui l’acceptarem, a hores d’ara no hi ha rival per triar, els que estan són els millors i sigui el que sigui serà complicadíssim”.

¿Dependència del trident? “No crec que el Barcelona depengui dels tres jugadors de dalt, hi ha una plantilla molt àmplia i hi ha molt més que tres jugadors. Tenim jugadors molt impressionants com per poder dependre de tres. Intentem aportar el millor a l’equip i ajudar tant en el defensiu com en l’ofensiu, però no crec que l’equip depengui de nosaltres”.

La clau, una relació genial dins del vestuari: “La humilitat de l’equip per treballar dia a dia i sortir cada partit i cada entrenament amb aquesta mentalitat de voler sempre superar-nos i seguir aconseguint coses. Hi ha gent que ho ha guanyat tot i segueix com si no hagués guanyat mai res i això reforça al grup. Això és el més positiu, les ganes de seguir aconseguint coses i el bon ambient que es viu cada dia”.

¿Futur a l’Argentina? “Si que m’agradaria tornar i jugar al futbol argentí, a Newell ‘s “.