Leo Messi torna a regnar l'univers del futbol | Diari Català
Leo Messi torna a regnar l'univers del futbol | FOTO: europapress.net

Leo Messi torna a imposar-se a les votacions de la Pilota d’Or per convertir-se en el millor jugador d’aquest passat 2015

Leo Messi ha tornat a imposar-se a les votacions de periodistes i companys de professió per ser considerat el millor jugador del món. No n’hi ha per menys. Cinquanta-dos gols sumant els de l’última temporada i els del començament de la present i un total de cinc títols aconseguits en el 2015 (només se li ha resistit la Supercopa d’Espanya) avalen el nou guanyador de la Pilota d’Or. Aquesta campanya ja porta 18 gols entre totes les competicions i porta un ritme important.

Leo Messi ha estat el líder indiscutible del projecte de Luis Enrique, amb el permís dels seus companys i amics inseparables, Neymar i Luis Suárez. Tot i començar el 2015 amb l’enrenou d’Anoeta, on hi va haver enfrontament de l’entrenador amb l’estrella de l’equip, tant l’equip a nivell col·lectiu com l’argentí a nivell particular, han aconseguit tancar l’any de forma inmillorable. 

Sempre podem recordar partits encallats, com el de semifinals de Champions Leaague, on l’argentí va marcar dos gols en deu minuts per sentenciar l’eliminatòria. O dianes com a la final de Copa del Rey, en la qual va obrir el marcador amb una jugada individual deixant enrere fins cinc rivals. O aparicions seves per la mitja punta per donar una assistència definitiva en partits en els quals el mig del camp té dificultats per enllaçar amb la davantera. Més enllà de les espectaculars xifres golejadores de Leo Messi, el que el fa realment especial és aquesta capacitat de posar-se l’equip a l’esquena quan se’l necessita.