Leroy Merlin obre a Sant Cugat la seva sisena botiga a Catalunya amb 23 milions d’inversió

Leroy Merlin ha inaugurat aquest dimecres la seva sisena botiga a Catalunya al municipi de Sant Cugat del Vallès (Barcelona), un projecte que ha suposat una inversió de 23 milions d’euros i la creació de 168 llocs de treball directes i 50 d’indirectes.

A l’acte han acudit l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, el conseller d’Empresa, Felip Puig, el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, l’alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, i el director general de Leroy Merlin Espanya, Ignacio Sánchez Villares.

L’establiment té més de 8.500 metres quadrats de superfície de venda interior, més de 1.500 metres quadrats de materials de construcció, 2.000 de garden i més de 600 places de garatge, ha informat la firma en un comunicat.

A més, amb aquesta obertura –el punt de venda número 63 a EspanyaLeroy Merlin aposta per la zona i pretén acostar als ciutadans de Barcelona una oferta especialitzada en projectes de la llar; suma 35.000 referències disponibles i 80.000 sota comanda.

Segons l’empresa, també s’ha construït un local respectuós amb el medi ambient, ja que té un sistema recuperació d’aigües fluvials per al reg de zones verdes i usa il·luminació LED que suposa un estalvi energètic del 56% de mitjana.