Les 30 produccions nominades als VIII Premis Gaudí

0
Premis Gaudí | Diari Català
Foto: Acadèmia del Cinema Català

L’actor Miki Esparbé i l’actriu Àgata Roca van anunciar els nominats als VIII Premis Gaudí

Premis Gaudí | Diari Català
Foto: VIII Premis Gaudí

L’Auditori de la Pedrera ha acollit la presentació de les 30 produccions cinematogràfiques nominades en alguna de les 22 categories dels VIII Premis Gaudí, concedits per l’Acadèmia del Cinema Català amb el suport, entre altres institucions, de la Diputació de Barcelona. Els títols que opten a més guardons són “El rey de La Habana” i “Anacleto: Agente secreto” (12), seguits de “Truman” (11), “Barcelona, nit d’hivern” (7) i “El camí més llarg per tornar a casa” (5). En aquesta edició, 12 de les pel·lícules nominades són en llengua catalana.

L’actor Miki Esparbé i l’actriu Àgata Roca van fer la lectura dels títols i noms dels artistes i professionals que opten a premi. A l’acte també va intervenir la presidenta de l’Acadèmia, Isona Passola, i la directora de Cultura de la Fundació Catalunya – La Pedrera, Marga Viza. El diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, ha assistit a l’acte en representació d’aquesta corporació.

Els VIII Premis Gaudí es lliuraran el proper 31 de gener a l’Auditori Fòrum-CCIB. Trobareu tota la informació dels nominats en aquest enllaç.