Paco Jémez torna a ser protagonista a la sala de premsa en ser preguntat si es sentia beneficiat per l’àrbitre del partit del Rayo contra el València. Diari Català presenta les 5 ‘perles’ del tècnic a les rodes de premsa

1.Roda de premsa posterior al València-Rayo Vallecano d’aquest cap de setmana que va acabar amb el resultat d’empat a dos gols. Un periodista li pregunta si creu que el seu equip va ser beneficiat per l’àrbitre. La resposta no té desperdici.

2. La segona situació a roda de premsa va ser arrel de si s’en penedia d’haver dit que Zinedine Zidane no podia entrenar sense el títol. Paco Jémez també va respondre de manera contundent.

3. Després d’encaixar cinc gols contra l’Atlético de Madrid, Paco Jémez va dir a la roda de premsa posterior al partit que el Rayo Vallecano era l’equip “més merda de la categoria” i que la derrota era completament merescuda.

4. Arrel del brot d’ebola a Espanya i la renúncia del jugador del Rayo Vallecano Lass Bangoura a la concentració amb la selecció de Guinea per por a ser infectat, Paco Jémez va sortir a defensar el seu jugador, de qui s’havia arribat a rumorejar que patia la malaltia.

5. L’última perla de Paco Jémez va ser després d’un partit al Camp Nou. Amb 5-2 a favor dels blaugrana, l’entrenador del Rayo Vallecano es va encarar amb un aficionat que es va burlar del seu equip des de la grada. El tècnic va explicar que “quan un beneit provoca a algú que està escalfat, la cosa sempre s’embolica”.