Les Comes 4×4 Festival, 12 i 13 de març

0

L’edició anterior de Les Comes 4×4 Festival va reunir a més de 8.000 persones y centenars de vehicles

Un any més arriba Les Comes 4×4 Festival, una de les grans cites a Europa per als amants del motor, especialment per aquells que són més de fang, terra, troncs i tracció a les quatre rodes. Se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de març a Súria (Barcelona) i, com l’any passat, segur que serà un autèntic èxit de participació i aficionats.

Com a al·licients, el guanyador del Dakar 2016 en categoria de camions Gerard De Rooy i el seu copilot català, Moi Torrallardona han confirmat la seva assistència i la del seu camió, el qual es podrà veure en acció a la Zona Dakar de Les Comes. Pep Vila, Jordi Juvanteny, Xavi Foj i Rubén Gracia també han confirmat la seva presència i la dels seus vehicles amb els quals van participar en l’edició d’aquest any del raid més dur del món.

Les Comes 4×4 Festival posarà a la disposició de qualsevol usuari d’un vehicle tot terreny o SUV, més de 70 km de pistes classificades per colors en funció de la seva dificultat (com si d’una estació d’esquí es tractés) i així cada conductor podrà escollir com és la més adequada per a la seva màquina o per a les seves habilitats al volant.

Així mateix, s’oferirà tot tipus d’activitats per als assistents que s’apropin a contemplar aquest veritable espectacle de les quatre rodes. Hi haurà activitats de tot tipus, per a majors i nens, en les quals tots puguin gaudir d’aquest gran esdeveniment del motor. També hi haurà Zona Comercial on empreses del sector muntaran els seus stands per donar-se a conèixer i ampliar el seu mercat particular, així com punts de restauració per poder recarregar les piles.

En l’edició anterior es va aconseguir reunir a més de 8.000 persones i centenars de vehicles 4×4, convertint-se en l’esdeveniment d’aquest estil de major envergadura del sud d’Europa. Per aquest any l’organització preveu millorar les xifres, així que ja sabeu, tots/es a Les Comes 4×4 Festival!

Per a més informació: www.lescomes4x4festival.com