Declaracions de Ricky Rubio abans de començar la NBA

0
Declaracions de Ricky Rubio
Ricky Rubio, durant un partit amb els Minnesota Timberwolves. /FOTO: MINNESOTA TIMBERWOLVES
Declaracions de Ricky Rubio
Ricky Rubio, en un partit amb els Timberwolves. /FOTO: MINNESOTA TIMBERWOLVES

El jugador català dels Minnesota Timberwolves va comentar les seves sensacions inicials

Redacció/EP. El base espanyol Ricky Rubio, a punt d’iniciar la seva cinquena temporada en l’NBA amb Minnesota Timberwolves, obre el curs “recuperat bé del turmell perquè no donés maldecaps“, després d’un estiu en el qual “renunciar a la selecció va ser una decisió dura“, però al mateix temps “necessària” per assegurar el seu “futur” en la millor lliga del món.

M’he recuperat bé del turmell perquè no em donés maldecaps. Quan passa alguna cosa creus que descansaràs a final de temporada, però va ser un esquinç important. Vaig intentar evitar el quiròfan, però els dolors eren molt forts i vaig decidir operar-me. Vaig haver de renunciar a la selecció, va ser una decisió dura però necessària per al meu futur. Solament veus el següent partit però si penses en la teva carrera, queda molt, prefereixo no arriscar-me un estiu i perdre’m la resta de la meva carrera“, van ser les declaracions de Ricky Rubio al programa ‘Al Primer Toque’ d’Onda Cero que recull Europa Press.

El base va remarcar que li “agraden els reptes” i que “el d’aquest any és molt important, ja que compten en la plantilla amb “gent veterana que pot ajudar els joves“. És una lliga de 82 partits, per la qual cosa cal estar molt bé preparat no només físicament sinó també mentalment, va dir sobre un equip que solament ha pogut “donar pistes” del seu potencial en els últims anys.

Però mai ho hem pogut continuar per lesions o altres motius. Almenys hem après de molts errors. És un projecte basat en la confiança en els quals estem aquí (…) Vull estar en uns ‘play-offs’, és una cosa que sempre he volgut des que vaig arribar. Aviat vull provar-ho, necessito una temporada sencera a veure si puc arribar estant en els ‘Wolves‘”, va explicar.

A més, les declaracions de Ricky Rubio també van recordar a Flip Saunders, entrenador del seu equip mort diumenge passat: “Ha lluitat, però li van detectar el càncer tard. Era l’home que havia iniciat aquest projecte, el que havia posat en el seu lloc a tots els que estem aquí. Tenia molt carisma i ens feia sentir especials, l’enyorarem molt. Va veure alguna cosa especial en mi, quan ens assèiem a parlar sempre recordava l’important que era jo per a aquest projecte“.