Les entrades pel concert de Springsteen al Camp Nou s’esgoten en un dia

0

A les set de la tarda d’aquest dimarts el cantant ja havia venut 60.000 tickets

Ahir dimarts, i des de primera hora del matí, milers de seguidors de l’artista rock Bruce Springsteen s’havien connectat amb algun portal en línia. El seu objectiu: aconseguir una de les preuades entrades del seu concert a Barcelona. Els fans volen assistir a la gran gira europea de Bruce Springsteen, anomenada ‘The River Tour 2016′, que tindrà el seu inici al Camp Nou de Barcelona.

Bruce Springsteen havia venut, a les set de la tarda del dimarts, ni més ni menys, que 60.000 entrades pel dia 14 de maig, el primer dels tres grans esdeveniments previstos a Espanya. Ara mateix, les localitats a pista general i els seients reservats de 126 a 88 euros es troben esgotades al portal Ticketmaster. A més d’aquest èxit, Doctor Music, promotora de l’acte, ha confirmat que de moment no realitzarà més d’un concert a Barcelona.

Amb aquestes funcions el cantant presentarà The ties that bind. The river collection, versió ampliada del doble àlbum de 1980. Els tiquets per les ‘performances’ de Dublín, Gotemburgo i Copenhaguen es van esgotar el mateix dia que es van posar a la venda a Internet.