El museu arquitectònic, lloc oficial a finals de març del festival artístic floral

El Poble Espanyol de Barcelona acollirà del 24 al 28 de març la primera edició del festival ‘De flor en flor’, una iniciativa innovadora a la ciutat sobre el món floral i els jardins, han explicat els responsables aquest dimarts en un comunicat.

Amb la col·laboració del Gremi de Floristes de Barcelona, el Jardí Botànic i l’Àrea d’Ecologia de l’Ajuntament de Barcelona, entre d’altres, el Poble Espanyol es convertirà en una “experiència per als sentits”, en què es mostraran decoracions florals en deu espais i una llarga llista d’activitats per a tota la família.

Hi haurà una exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais, una exposició d’aquarel·les relacionades amb el món floral a càrrec de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya, així com un concurs de pintura ràpida i música en directe. A més, els organitzadors han programat diferents tallers per a totes les edats per conèixer el món floral, des de l’experiència de fer de pagès durant un dia, art floral i jardineria, entre altres activitats.

Amb l’objectiu de fer un programa integrador, sostenible i solidari, ‘De flor en flor’ tindrà la col·laboració de la fundació Aspace, formada per familiars de persones afectades per la paràlisi cerebral, així com la participació del grup de divulgació científica Galanthus.