Les micro transaccions arriben a Destiny

  0

  Destiny

  Activision es replanteja l’estratègia dels favoritismes als compradors de Destiny: The Taken King

  Bungie, l’empresa desenvolupadora de Destiny, acaba d’anunciar que el 13 d’octubre s’incorporen micro transaccions al joc. El títol disponible per les dues últimes plataformes de saló de Sony i Microsoft rep la tornada de la venedora Tess, després d’abandonar Destiny el passat agost. Tess fa acte de presència novament amb 18 gestos a la seva tenda, disponibles intercanviant monedes de plata -una divisa associada a la tenda ‘online’ de la consola, és a dir, un objecte que s’obté desemborsant diners reals- i té previst anar actualitzant la seva oferta.

  Destiny ha rebut recentment l’actualització més gran: The Taken King. Aquest nou contingut entra dins l’estratègia de l’any 2 de Destiny per part d’Activision, l’editora del joc, a través del qual el títol amplia notablement el seu contingut en tots els àmbits. Però, un dels fets més controvertits de The Taken King és que arriba al mercat amb 2 versions: la normal mitjançant la descàrrega ‘online’ o la disponible amb l’edició col·leccionista, la qual inclou tot el contingut estrenat per Destiny fins avui dia.

  D’aquesta manera, els compradors que han adquirit The Taken King per separat no tenen accés a determinat contingut com ara 3 “gestos” exclusius de l’edició col·leccionista. Aquest fet va despertar la polèmica forçant a Bungie a demanar disculpes als usuaris pels tractes de favor a una determinada part de la seva comunitat. Ara, amb l’arribada de Tess, tots els videojugadors poden adquirir les novetats del 13 d’agost sense distincions. Val a dir que les novetats són objectes amb un valor simplement estètic.

  The Taken King
  Imatge promocional de Destiny: The Taken King

  Bungie posa rumb cap a la seqüela

  Diversos mitjans internacionals s’han fet ressò de les declaracions d’algunes fonts properes al desenvolupament del joc, que asseguren que Destiny rebrà importants canvis pel que fa al contingut descarregable. Les veus anònimes afirmen que Bungie i Activision començaran a oferir més contingut mensual gratuït fins a finals de l’any 2016, la data fixada per l’anunci de Destiny 2. Aquestes filtracions entren dins de la política dels propietaris de Destiny, els quals contemplen el recorregut del joc de manera bianual. Ara mateix, Destiny compta amb tres expansions de les quals The Taken King, a un preu individual de 39,99 € per a consoles de nova generació, és l’única que pertany a l’any 2 de Destiny.