La 64ª edició del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeo Conde de Godó tindrà la presència de tres de les quatre millors parelles de dobles del moment, inclosa la millor, amb l’escocès Murray i el brasiler Soares

La organització del torneig va confirmar aquest dimecres un quadre de luxe en la competició dels dobles. I és que tres de les quatre millors parelles del món es reuniran a Barcelona pel Conde de Godó.

El croat Ivan Dodig i el brasiler Marcelo Melo, campions de Roland Garros al 2015, seran els caps de sèrie número u del torneig. El britànic Murray (Jamie) i el brasiler Bruno Soares arriben en estat de gràcia, encapçalant el rànquing ATP. La parella formada per l’indi Rohan Bopanna i l’holandès Jean-Julien Rojer completa el podi d’aspirants. També estaran els germans estadounidencs Bryan com a quarts favorits, als quals mai se’ls pot descartar malgrat no passin pel seu millor moment.

A nivell nacional, Feliciano López i Marc López (aquest cop no va amb Marcel Granollers) intentaran trencar una sequera de gairebé 20 anys, i és que cap parella de dobles espanyola s’ha endut el títol des que ho fessin Jordi Burillo i Alberto Berasategui al 1997.