Les negociacions per parar la vaga de metro continuen aquest diumenge

0
Metro
EP: Metro

Aquest diumenge TMB estudia la contraoferta que anit van presentar els treballadors de metro

 

Les hores pasen i la vaga de metro d’aquest dilluns s’acosta. Tot i això, encara aquest diumenge pot haver-hi sorpreses de darrera hora. Aquest dissabte a la nit, els treballadors del metro han presentat una contraoferta a la direcció de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per evitar la vaga prevista per a la setmana que ve.

Ho ha dit el portaveu del comitè de vaga dels treballadors del Metro de Barcelona, Óscar Sánchez, que ha assenyalat que, tot i que la contraoferta està “massa allunyada” de la proposta que ha presentat TMB la tarda d’aquest dissabte, confia que seria perfectament assumible per a l’empresa.

“No es tracta de matisos o serrells, les ofertes encara estan allunyades”, ha assegurat Sánchez. Els treballadors del Metro s’han reunit amb els mediadors de la Secretaria de Treball de la Generalitat per presentar-los la seva contraoferta, que ara els mateixos mediadors traslladaran a la direcció de TMB.

Sánchez també ha alertat que, en el cas que s’arribi a un acord, veu “bastant inviable” que es pugui convocar una assemblea de treballadors del Metro en les pròximes hores per ratificar la proposta i desconvocar la vaga prevista per a aquest dilluns, i que coincideix amb el començament del Mobile World Congress (MWC).