Les paraules de Caicedo després de signar la seva renovació

0
Caicedo parla sobre la seva renovació fins el 2019
Joan Coolet i feilpe Caicedo en la roda de premsa d'avui. / FOTO: RCD Espanyol
Caicedo parla sobre la seva renovació fins el 2019
Joan Collet i Felipe Caicedo durant la roda de premsa d’avui. / FOTO: RCD ESPANYOL

El jugador equatorià afirma que vol ser el líder de l’equip blanc-i-blau

Avui hi ha un home molt feliç entre els jugadors del RCD Espanyol: Felipe Caicedo. El jugador equatorià està molt content després d’haver signat l’acord pel qual jugarà en les files del club català fins al 2019, i així ho ha demostrat en la roda de premsa oficial, on ha estat acompanyat per la seva esposa, María, i el seu representant, Javier.

Ja des del primer dia, el jugador es va sentir molt a gust en el club i el seu objectiu “va ser sempre renovar”, igual que el de l’Espanyol. “Des del minut zero l’Espanyol m’ha ajudat en tot, quan no estava tan bé físicament i estava lesionat. Per a la meva esposa i per a mi, aquesta és la nostra casa, vénen reptes importants per a la plantilla i per a mi i estic amb moltes ganes”, va explicar Caicedo en la roda de premsa, en la que va explicar quina és la seva intenció a partir d’ara. “Vull ser el líder de l’equip, mentiria si digués el contrari. Estic en un gran moment per tot el que he viscut, gràcies a l’Espanyol he tornat a l’elit, sóc un dels veterans i haig de fer dos passos endavant”, aquestes han estat només algunes de les paraules de Caicedo en la roda de premsa d’avui.

Empipat per no haver pogut guanyar al Granada

El jugador, que va ser convocat ahir per Gustavo Quinteros, seleccionador de l’Equador, per disputar els partits contra Uruguai i Veneçuela de la fase de classificació pel Mundial de Rússia, va repassar l’actualitat del seu equip, que va empatar aquesta passada jornada a casa amb el Granada: “És un vestuari jove i amb molt marge de millora. Cal donar-li confiança a aquest vestuari”. I també va negar que els jugadors, en finalitzar el partit, estaven empipats per no haver pogut aconseguir la victòria i no ho estaven amb els aficionats, com alguns van afirmar.

El club espera arribar a adquirir el 75% del futbolista

Per aconseguir la incorporació de Caicedo, l’Espanyol va fer molts esforços, tal com va admetre Collet. “Tots dos vam fer un gran esforç des que va fitxar, club i futbolista, i realment després del primer any van arribar ofertes, però cap de les dues parts les vam voler acceptar. Jo estic contentíssim per aquesta renovació”. Per acabar, el president va dir que el club mai va tenir el 50% del futbolista, sinó que sempre ha estat un 30%, igual que té ara, però “sí que és veritat que des del primer moment i en aquests anys, el club es reserva un percentatge d’arribar al 75%”.