Josep Maria Bartomeu assegura que “tots els grups, sense excepció, hauran de situar-se al Gol Nord”

Josep Maria Bartomeu, en la roda de premsa concedida per fer el balanç de la temporada 2015-2016, reconeix que “l’espai d’animació estarà al Gol Nord i tots els grups, sense excepció, hauran de situar-se en aquell espai”.

El president del FC Barcelona admet que, aquesta nova distribució, neix d’un requeriment de la Liga de Fútbol Profesional (LFP): “Estem donant compliment a un requeriment de la lliga, que ens demana ordenar els grups d’animació. Hem evacuat la zona del Gol Nord per a què tots tinguin cabuda”.

Tot i la bona relació entre els Mossos d’Esquadra i el Barça, el president reconeix que no han necessitat el seu vistiplau per a la creació d’aquest espai: “La seguretat del club i els Mossos estan en comunicació constant. Els Mossos vetllen per la seguretat, però no els hem demanat permís ni autorització. Ara bé, tenim una molt bona relació amb ells i els hi comuniquem tot”.

Tot i que a partir de la pròxima temporada el club comptarà amb aquest espai, la construcció del nou estadi modificaran els plans: “Aquest espai, en poc temps, canviarà. Les obres del Camp Nou així ho obligaran. Explicarem com quedarà aquesta reordenació de les graderies”.