SER Catalunya avança que la Reial Federació Espanyola Futbol imposa una multa econòmica al club blanc-i-blau pels fets del derbi català

Tal com ha informat SER Catalunya, la Reial Federació Espanyol de Futbol ha sancionat l’RCD Espanyol amb 24.002 euros de multa pels càntics i les pancartes exhibides a les graderies de l’RCDE Stadium contra Shakira, en el passat derbi de Copa del Rey entre el FC Barcelona i el club blanc-i-blau.

La Comissió Antiviolència registra, amb data de sis d’abril del 2016, una sanció federativa contra l’Espanyol dividida en dos conceptes diferents: Un per valor de 6.001 euros i un altre que puja fins als 18.001 euros.

El fets

Arrel les paraules de Gerard Piqué després del partit d’anada al Camp Nou, en les quals el defensa blaugrana assegurava que no temia l’ambient hostil que podia trobar-se el Barça en el partit de tornada: “Es denominen com una ‘Meravellosa Minoria’, per tant espero que com a mínim omplin el camp i no siguin tanta minoria com l’altre dia, que no estava ni ple”.

Hores després, Piqué compartia a les xarxes socials un vídeo en el qual s’intueixen càntics ofensius contra la seva família. Alguns sectors de la massa social ‘perica’, sense cap mena de justificació, van aprofitar el duel entre l’Espanyol i els blaugranes per exhibir pancartes i insultar tant a Piqué com a Shakira, la seva dona.

RCD Espanyol | Diari Catala

Una de les pancartes contra Shakira, parella sentimental de Gerard Piqué | FOTO: ccma.cat
Una de les pancartes contra Shakira, parella sentimental de Gerard Piqué | FOTO: ccma.cat

1452759033772

La CCMA afirma que el club accepta el càstig

‘Esport3’, canal televisiu de temàtica esportiva de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, confirma al seu portal web que fonts del club assumeixen la sanció i no presentaran cap mena de recurs.