Els jugadors del primer equip de l’RCD Espanyol afectats per gastroenteritis s’entrenen amb normalitat i entren a la llista de convocats

Tot i tenir entre cotons mig equip titular per culpa d’un brot de gastroenteritis que ha afectat el vestidor blanc-i-blau, avui tot ha tornat a la normalitat. Homes com Marco Asensio, Víctor Sánchez, Gerard Moreno o Álvaro Gonzalez, que ahir es veien impossibilitats a l’hora de completar l’entrenament, sí ho han fet durant la jornada d’avui.

Tot i que de moment no s’ha produït cap nova infecció, i el brot sembla controlat, els serveis mèdics de l’RCD Espanyol es mostren cautelosos i mantenen un nou marge de 24 hores per poder avaluar definitivament la situació dels afectats.

Llista de convocats

Constantin Galca, doncs, ha disposat de la totalitat de la seva plantilla per confeccionar una llista de convocats a la qual torna Felipao Caicedo, absent per sanció davant l’Sporting de Gijón. Una altra de les novetats de l’Espanyol és el retorn d’Arlauskis, un cop recuperat de la lesió muscular que arrossega des del partit davant la Real Sociedad.

Així, la llista de convocats per Galca la formen els següents futbolistes: Arlauskis, Rubén Duarte, Víctor Sánchez, Víctor Álvarez, Enzo Roco, Gerard Moreno, Salva Sevilla, Burgui, Abraham, Montañés, P. Diop, Pau López, Javi López, Hernán Pérez, Joan Jordán, Caicedo, Álvaro, Óscar Duarte i Marco Asensio.