L’Espanyol es desvincula de ‘Power8’

0

L’entitat blanc-i-blava anuncia la resolució del contracte de patrocini amb ‘Power8’ després de l’entrada de la companyia en situació de concurs de liquidació

Ho va avançar públicament el Consell d’Administració en la darrera Junta General d’Accionistes del RCD Espanyol de Barcelona, però des d’avui ja és una realitat. L’entitat, mitjançant una nota de premsa penjada al portal web del club, ha anunciat que resoldrà el contracte de patrocini principal amb la mercantil ‘Power8’, després de l’entrada de l’empresa en un concurs de liquidació.

La resolució del contracte amb ‘Power8’ genera, en primer terme, que el club ‘periquito’ tindrà properament un nou patrocinador per a la part frontal de la samarreta del primer equip, tot i que encara lluirà el logotip de ‘Power8’ al contra el Sevilla CF al Sánchez Pizjuán. Tanmateix, l’entitat també veu alliberats els ‘naming rights’ sobre el seu estadi. El club l’anomenarà oficialment Estadi RCDE (RCDE Stadium) fins que un nou patrocini via cessió dels ‘naming rights’ doni un nou nom comercial a la principal i més moderna instal·lació del RCD Espanyol de Barcelona.

Durant el dia d’ahir, el club ja va retirar la publicitat amb la marca ‘Power8’ dels seients de l’estadi RCDE.