El porter s’ha mostrat decebut amb el resultat quan ha finalitzat el partit, admirant el bon partit defensiu que ha realitzat l’Espanyol

A l’acabament del partit entre l’Espanyol i el FC Barcelona, Claudio Bravo ha fet una valoració general del joc del Barça. “Hem jugat amb força tensió. Sabíem el que ens anàvem a trobar”, ha comentat.

El blaugrana també ha parlat del paper que ha jugat l’Espanyol: Ens ha costat fer el nostre joc, ens han pressionat bé”. A banda, el porter ha expressat que “el rival ha jugat a la seva manera, ha corregut, ha pressionat i ha pegat”. Claudio Bravo també ha volgut deixar clar que el partit s’ha complicat encara més a causa de les condicions del camp.

“No veníem buscant l’empat sinó els 3 punts”, ha repetit el porter blaugrana. També ha volgut donar un missatge d’optimisme per a l’afició, on ha animat als seus companys a treballar més fort que mai i on ha deixat clar que al FC Barcelona l’exigència sempre és màxima. Malgrat això, el porter ha volgut deixar clar que el seu equip “ho ha donat tot, però no ha pogut”.