El club blanc-i-blau confirma que els jugadors cedits tornaran als seu equips, però anuncia que intentarà retenir el balear un any més

Arlauskis, Burgui i Enzo Roco deixaran l’Espanyol durant els pròxims dies, però el club explorarà les possibilitats per a què Marco Asensio segueixi de blanc-i-blau. Així ho confirma l’entitat en un comunicat, que espera comptar amb el futbolista balear la temporada vinent.

El club ja ha comunicat a Giedrius Arlauskis, a Jorge Franco ‘Burgui’ i a Enzo Roco que retornaran als clubs propietaris dels seus drets -Watford, Real Madrid i O’Higgins respectivament-, un cop decidit que no s’executaran les opcions de compra sobre els seus drets. També ho farà Marco Asensio -com a mínim de moment- perquè, en el seu cas, l’Espanyol explorarà amb el Real Madrid les possibilitats que segueixi com a blanc-i-blau la temporada 2016-2017.

El primer equip del RCD Espanyol va acabar aquest diumenge la temporada oficial amb una convincent victòria davant la SD Eibar i, aquesta setmana, el primer equip blanc-i-blau es desplaçarà a Bolívia per dur a terme una mini-gira.