El club blanc-i-blau es desplaçarà fins al país sud-americà per disputar dos partits amistosos i atendre compromisos comercials

Un cop conclogui la present temporada, el RCD Espanyol viatjarà fins a Bolívia per emprendre una gira per terres sud-americanes recolzada per LaLiga World. El conjunt ‘perico’ disputarà dos partits amistosos, en els quals s’enfrontarà al Club Blooming el dijous 19 de maig i al Club Jorge Wilstermann, líder de la lliga boliviana, tres dies després.

El duel contra Club Blooming s’emmarca en la tornada de la Copa Internacional Cine Center, eliminatòria que l’Espanyol domina després del triomf (1-0) gràcies al gol de Salva Sevilla el passat 12 de novembre a la ‘Dani Jarque’. Per la seva banda, el duel davant el primer classificat de la Liga de Fútbol Profesional de Bolívia serà de caràcter merament amistós.

L’expedició, a més, aprofitarà el viatge per atendre diversos compromisos socials i solidaris, a més d’assistir a l’esdeveniment ‘Spain Experience’, una acció comercial promoguda per LaLiga World per intercanviar idees i coneixement amb executius del país bolivià.

L’equip sortirà de Barcelona el dimarts 17 de maig, volarà fins a Madrid i des d’allà fins a Santa Cruz de la Sierra, ciutat on s’allotjarà la plantilla. El retorn des de Bolívia està previst pel dia 23.