L’espanyolista Abraham, el gran oblidat

0
L'espanyolista Abraham, el gran oblidat
Abraham, durant un duel de l'Espanyol fa dues temporades.
L'espanyolista Abraham, el gran oblidat
Abraham, durant un duel de l’Espanyol fa dues temporades.

Dues lesions a les primeres jornades de Lliga han fet que encara no hagi debutat aquesta temporada

Compleix la seva tercera temporada al club blanc-i-blau i no ho fa en les millors condicions possibles. Abraham González va arribar a l’Espanyol procedent de l’Alcorcón la temporada 2013-14 i, des d’aleshores, el seu passat blaugrana el persegueix. Ni tan sols la condició de ser natural de la població que alberga l’estadi blanc-i-blau, Cornellà-El Prat, canvien l’opinió de l’afició de l’entitat. A més a més, dues lesions musculars en aquestes primeres jornades no l’han deixat debutar encara i la gran competència a la medul·lar compliquen encara més la situació de l’espanyolista Abraham.

 
El jugador no va començar amb bon peu la seva estada a l’Espanyol. Als primers mesos d’arribar al club, el canal oficial de LaLiga li va fer una entrevista en què parlava dels millors jugadors de la competició; la majoria van ser futbolistes del Barça, cosa que l’afició blanc-i-blava no va perdonar. Tot i això, l’espanyolista Abraham comptava amb minuts i era una peça important tant per Aguirre primer com per Sergio González després.
Aquesta temporada la seva situació s’ha torçat encara més. L’overbooking al mig del camp no l’ha ajudat gens, situació ja de per si complicada. Però és que a més a més, l’espanyolista Abraham ha tingut dues lesions musculars consecutives que l’han apartat de la dinàmica de l’equip. Una situació difícil de voltejar.

 
Tot i això, l’espanyolista Abraham veu una possibilitat el diumenge vinent. Amb la baixa de Víctor Sánchez per sanció, el mig del camp queda coix i deixa una posició lliure. Sembla que Cañas continuarà sent titular, així que es busca acompanyant. De totes maneres, Sergio González és partidari de fer fort el doble pivot amb jugadors defensius, i Diop o Javi López parteixen amb avantatge. Jugadors com el mateix Abraham, Salva Sevilla o Joan Jordán o tindran complicat aquesta temporada.

 
Un altra opció és la d’avançar la seva posició fins a la mitja punta, però el handicap aquí es diu Marco Asensio. El mallorquí és la veritable estrella de l’Espanyol i, a no ser que no estigui per sanció o lesió, seguirà sent el timó blanc-i-blau. L’espanyolista Abraham, que amb les dues lesions consecutives ha passat a ser el gran oblidat de l’equip, lluita per tornar a tenir un paper protagonista, tot i que jugar en aquest equip, i més a la seva posició, estigui tant car.