L’estrella de YouTube PewDiePie estrena Revelmode

  0

  La nova xarxa aglutina un equip d’elit, ple dels personatges més mediàtics de Twitter i YouTube, amb l’objectiu de convertir-se en referent

  Felix Kjelberg, conegut amb el sobrenom de “PewDiePie”, és el youtuber (un mot referit als usuaris que utilitzen el seu canal de YouTube com la seva feina) més popular del món amb 41 milions de subscriptors. Per agafar perspectiva, ElRubiusOMG, el més famós a Espanya, n’acumula 15,7 milions. Si el comparem amb els canals dels dos mitjans de comunicació estatals més visitats junts, Antena 3 i La Sexta, en té 7 vegades més.

  Fruit de la projecció mediàtica dels youtubers, és normal que la notícia de què PewDiePie estrena Revelmode, un canal format per diverses personalitats mediàtiques, revolucioni el panorama actual de YouTube. Revelmode sumarà forces i, a més d’estar encapçalat per l’estrella sueca, comptarà amb altres youtubers mediàtics que també compten els seus subscriptors per milions com Kwebbelkop (3,1), Markiplier (11,1), Jacksepticeye (8,2) o CutiePieMarzia (6).

  Revelmode
  Logotip de Revelmode. FONT: revelmode.com

  Una aposta jove i inclusiva

  PewDiePie estrena Revelmode com un projecte de futur engegat per 9 youtubers, però amb la intenció de crèixer amb el temps. La iniciativa està impulsada per Maker Studios, propietat de Disney, l’empresa amb la qual PewDiePie i d’altres membres del projecte ja tenen un contracte a títol personal pels seus canals.

  Segons informa la descripció del primer vídeo publicat a Revelmode, el projecte neix amb el següent objectiu:

  Revelmode es centrarà en crear contingut de qualitat, parlar sobre el desenvolupament dels videojocs, la filantropia, els contractes comercials i el màrqueting pels fans i els futurs creatius.

  D’altra banda, el canal també busca impulsar projectes on els beneficis siguin destinats a entitats caritatives. No s’especifica com ni a quins tipus d’entitats. Estrenat ahir 13 de gener, Revelmode ja compta amb 40 mil subscriptors.