L’Estruch de Sabadell proposa una trentena d’espectacles

0
struch de Sabadell
EP: struch de Sabadell
struch de Sabadell
EP: struch de Sabadell

Teatre, circ, música i molt més al Estruch de Sabadell

EP/ Redacció. L’Estruch de Sabadell ha presentat aquest dimecres la temporada de tardor que preveu una trentena d’espectacles de circ, dansa, teatre, imatge, música i arts plàstiques en el 20 aniversari de l’equipament cultural.

La novetat a l’agenda d’actes és la primera edició del ‘Xocolata Express Festival’, un certamen de les diferents bandes de pop-rock del passat, present i futur de la ciutat, segons ha informat l’Ajuntament en un comunicat.

Respecte a la programació, la dansa obrirà la temporada l’1 d’octubre amb l’assaig obert de ‘Susurrando a los caballos’ i entre d’altres cites, quatre companyies integren el programa internacional el 10 de novembre amb la iniciativa ‘Dancing Partners’, la sueca Norrdans, la italiana Spellbound, l’anglesa Company Chameleon i la catalana i promotora de l’activitat, Thomas Nooen Dance.

El circ també tindrà un espai destacat, entre d’altres, el 30 d’octubre la Companyia Sebas oferirà l’espectacle ‘Sebas’; la Companyia Nueveuno amb ‘Sinergia’ i altres faran assajos com Cuncurulla amb la seva funció ‘Circant’.

En teatre, l’Estruch s’endinsa en l’univers Mercè Rodoreda amb ‘Colometa’ els dies 6 i 7 de novembre a càrrec de companyia Vapor, i també acollirà ‘Carpediem’ de l’associació artística Kakaiba.

El 14 d’octubre i l’11 de novembre els curts del Mecal, el Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, es projectaran en l’àmbit de la imatge i, finalment, en les arts visuals, destaca la proposta del 23 i 30 d’octubre, una ‘performance’ amb l’artista plàstica local Ana García Pineda, així com ‘El Hack and Art Day#6’ que reunirà el 14 de novembre diversos artistes multimèdia per desenvolupar i provar prototips artístico-tecnològics.