Hamilton està disposat a ampliar el seu garatge

El tres vegades campió del món de Fórmula 1, Lewis Hamilton, és, com no podia ser d’una altra forma, un apassionat dels bons cotxes. Al seu garatge particular s’inclouen models com el McLaren P1, Pagani Zonda LH, AC Cobra, entre d’altres. Així mateix, el britànic és una enamorat dels Ford Mustang i, per aquesta raó, també guarda un Shelby Mustang GT500 de 1967 d’un color vermellós decorat amb franges negres. Però Hamilton no en té prou amb aquesta preciositat i sembla que estaria interessant en comprar l’espectacular Ford Mustang del 65 que va utilitzar Ken Block durant la seva Gymkhana número 7.

Com podeu veure a la imatge, estem davant d’un cotxe únic, aquest Ford Mustang va preparat per tot arreu on destaca el seu impressionant motor V8 de 845 CV de potència i 975 Nm de parell màxim que s’ajunten amb una caixa de canvis seqüencial de sis velocitats i, el que és més estrany, amb tracció a les quatre rodes, una solució tècnica completament impensable per a un Mustang que, històricament, ha enviat, i envia, la força a l’eix posterior.

Segons es comenta, Lewis Hamilton, que comparteix el patrocini de la beguda energètica Monster amb Ken Block, es va posar en contacte amb el californià per preguntar-li per la disponibilitat d’aquest Ford Mustang. Block, molt amablement, li va oferir una xifra de venda i sembla que des de llavors Hamilton ha refredat el contacte ja que el número ofert era massa elevat, fins i tot per un milionari com l’actual campió del món de Fórmula 1.

Serà capaç Lewis Hamilton d’ampliar el seu espectacular garatge i comprar el Ford Mustang de 1965 de Ken Block? De moment sembla que les posicions estan allunyades, però el britànic és un home molt ambiciós, així que no descartem un canvi d’opinió d’última hora.