Maxi López, fumant i amb problemes de sobrepès | Diari Català

L’ex jugador del FC Barcelona, Maxi López, ha estat apartat del Torino, el seu actual equip per arribar quasi als 100 quilos de pes

Maxi López, l’ex jugador del FC Barcelona, no passa pel millor moment de la seva carrera. Giampiero Ventura, entrenador del Torino, ha decidit apartar-lo de les convocatòries de l’equip italià per sobrepès. La decisió romandrà fins que el davanter argentí no arribi al seu estat de forma òptim.

Maxi López, que ha arribat a un pes de 97 quilos, es va comprometre a finals de l’any passat a recuperar el seu pes ideal i l’estat de forma que li permetés competir al futbol de màxima exigència. Per a aconseguir-ho, havia de baixar fins a cinc quilos el seu pes, reconeixent que estava al “setanta per cent” però que, de cara al gener, estaria “a punt per jugar”.

El jugador ha tornat aquest gener a prop dels 100 quilos de pes, condició que l’ha deixat fora de l’equip. No obstant això, des del Torino es confia en que el davanter argentí recuperi el nivell que el va dur a marcar 11 gols en els 22 partits durant la temporada passada, en contraposició a les cinc dianes que ha marcat en els 20 duels de la present campanya.