L’expansió de The Witcher 3 arriba amb una gran actualització

  0

  Witcher 3_HOS

  La primera expansió de The Witcher 3 coincideix amb l’actualització de més pes del joc

  Tot i sortir el 19 de maig, avui dia The Witcher 3: Wild Hunt continua rebent periòdiques millores i nou contingut totalment gratuït. Ara fa unes hores, CD Projekt RED, l’estudi polonès creador del joc, acaba d’anunciar que la setmana vinent el títol rebrà la descàrrega de fitxers més contundent des que s’ha estrenat. Ocuparà un total de 15GB per a consoles i serà encara més gran per a compatibles, tal com ha fet saber Marcin Momot, el principal responsable de comunicacions de CD Projekt RED.

  Es tracta del ‘patch’ 1.10 del joc i inclou més de 600 canvis. Fins ara, el paquet de modificacions més gran que havia rebut el joc era l’1.07 amb un pes de 7,3GB, una actualització que millorava molt tota la interfície del joc però que va baixar el rendiment en consoles. Segons CD Projekt RED, l’arribada “del recull de correccions, millores i ampliacions més llarg fins ara a The Witcher 3” arribarà a totes les plataformes “en qüestió de dies“. Casualment, la primera gran expansió de pagament del joc coneguda amb el nom de Hearts of Stone, arriba el pròxim 13 d’octubre.

  Hearts of Stone, tan gran com qualsevol joc

  L’ampliació de l’experiència a The Witcher 3, que segons l’estudi desenvolupador pot arribar fàcilment a les 100 hores de joc, rep la primera gran ampliació de contingut amb diferents novetats entre les quals destaca una nova història que ofereix una desena d’hores més de joc. Aquesta és una xifra perfectament comparable amb allò que ofereixen alguns dels grans llançaments de l’any, però amb la diferència d’oferir-se per un preu inferior als 10 € atenent-nos a la descàrrega digital.

  Witcher 3_HOS1
  Imatge promocional de Hearts of Stone

  Hearts of Stone és la primera de les dues grans ampliacions que rebrà The Witcher 3. La segona, Blood and Wine, serà encara superior a Hearts of Stone i oferirà una història gairebé el doble de gran que la primera. Els usuaris que tinguin clara la compra de totes dues expansions, poden fer-se amb el passi de temporada del joc per 25 €, una compra que oferirà accés a la segona expansió fixada ara mateix pel primer terç de 2016. The Witcher 3: Wild Hunt és un dels clars aspirants a millor joc de l’any, amb una nota mitja global de 9 sobre 10.