Granados | Diari Catala
Foto: DIBA

La mostra es podrà visitar a Cerdanyola fins al 8 de juliol

El Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès acull la mostra ‘L’empremta d’Enric Granados. Entre el drama i el mite‘, coincident amb el centenari de la mort del músic. Es tracta d’una exposició que forma part del programa ‘Coincidències insòlites‘, que reuneix peces de diversos museus de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona amb un nexe en comú.

La figura del compositor lleidatà té una presència destacada a les col·leccions dels museus de la Xarxa de Museus de la Diputació de Barcelona. A partir d’aquests fons es planteja un breu recorregut que aborda la seva figura i l’impacte de la seva mort en plena guerra mundial, la font d’inspiració i la connexió amb Goya i, finalment, el seu cercle d’amistats amb intel·lectuals, artistes i personatges de l’època.

En el marc dels actes que Cerdanyola del Vallès dedica a Enric Granados, el mateix dissabte 14, a les 19h, tindrà lloc el concert “Enric Granados. Homenatge a un somiador”, interpretat per l’Orquestra Simfònica Victoria de los Ángeles.

L’empremta d’Enric Granados. Entre el drama i el mite‘ es podrà visitar a Cerdanyola fins al 8 de juliol. Posteriorment, s’instal·larà a la Fundació Palau de Caldes d’Estrac (del 8 de juliol a l’1 de setembre), el Museu d’Arenys de Mar (del 2 de setembre a l’11 d’octubre), el Museu d’Art de Sabadell (de l’11 d’octubre al 25 de novembre) i el Museu Abelló de Mollet del Vallès (del 25 de novembre al 26 de febrer del 2017).

Font: DIBA