La codistribuïdora de Grand Theft Auto s’enfronta a una demanda de 150 milions de dòlars

A principis de gener ens arribava la notícia que el fins llavors president de Rockstar North, Leslie Benzies, deixava el càrrec. Des d’ahir, sembla que els motius de la marxa no van ser massa amistosos, perquè Benzies ha decidit demandar a Take-Two Interactive, el segell encarregat de publicar les entregues del popular videojoc Grand Theft Auto

L’expresident de Rockstar North va abandonar Rockstar després de 17 mesos sabàtics. Segons manifesta el bufet d’advocats que representa Benzies “durant aquell període el sr. Benzies va descobrir diverses maquinacions per part de Take-Two, Rockstar, Rockstar North, Sam Houser i Dan Houser per forçar la seva marxa de l’empresa i eliminar la seva porció dels pagaments per royalties”.

Benzies
Leslie Benzies | Font: Polygon

Benzies al·lega que va intentar tornar a la seva activitat professional a primers d’abril de 2015 però li va resultar impossible, la seva clau havia estat desactivada. A la vegada, senyala a Sam Houser, cofundador de Rockstar Games i actual president de l’estudi, com a principal responsable d’unes desavinences que han acabat suposant una demanda de 150 milions de dòlars. 

Segons informa el portal Polygon, les primeres opinions de Rockstar Games mitjançant un representant:

Leslie Benzies ha estat un valuós empleat de la nostra companyia durant molts anys. Tristament, els esdeveniments que han culminat amb la seva renúncia parteixen de la seva actitud i dels seus problemes de conducta. Tot i els nostres repetits intents de resoldre aquestes desavinences amistosament després de la seva marxa, Leslie ha decidit elegir un camí que deixa de banda els termes d’un contracte que s’havia acordat prèviament en més d’una ocasió.