El Lexus LC 500h serà presentat oficialment al Saló de Ginebra

Un any més arriba el Saló de Ginebra i, com és habitual durant les setmanes prèvies al gran esdeveniment del món motor, les novetats es succeeixen constantment. Ara és el torn de la marca japonesa que, després de presentar-nos el seu espectacular i elegant nou esportiu durant el passat Saló de Detroit, el Lexus LC 500, arribarà a Suïssa amb la versió híbrida del mateix, anomenada Lexus LC 500h, el qual munta un motor V6 (acompanyat d’un elèctric), deixant de costat el V8 del LC 500.

Estèticament el Lexus LC 500h no difereix del LC 500, tots dos segueixen el mateix patró de disseny però, sense que Lexus ho hagi confirmat totalment, rumors importants parlen que sota el capó sí que hi ha una gran diferència. Fins ara sabíem que el LC 500 equipava un V8 atmosfèric de 5 litres procedent del RC F i GS F, però ara es parla que el Lexus LC 500h equiparà un motor de combustió de 3.5 litres V6 i 313 CV que, com tota versió híbrida, combinarà amb una mecànica elèctrica de 220 CV de potència, el que suposa un conjunt total de 476 CV, superant així els 467 CV de LC 500.

El millor de tot això és que aquest Lexus LC 500h serà l’impulsor d’un petit canvi dins dels models híbrid de la marca japonesa. De fet, es parla que la propera generació del LS, la gran berlina de Lexus que es renovarà de cara al 2017, equiparà aquesta mateixa configuració de motor.

En qualsevol cas, per conèixer de primera mà tota la informació d’aquest nou i espectacular híbrid de la marca japonesa haurem d’esperar fins d’aquí dues setmanes quan comenci el Saló de Ginebra. És impossible conèixer a simple vista com serà el seu dinamisme, però el cert és que el Lexus LC 500h (o LC 500) té un aspecte espectacular i trenca amb qualsevol esquema de model actual. Sí, sembla un prototip, però us assegurem que és ja un model de producció.