LG confirma que el LG G5 tindrà la funció de pantalla “Always ON”

Fa uns dies us informàvem de la invitació a l’esdeveniment de presentació del LG G5 en el LG G5 Day el 21 de febrer durant el MWC 2016 per part de LG, gairebé sense conèixer detalls de les especificacions tècniques d’aquest nou terminal.

Avui mateix, la companyia ha revelat una de les funcionalitats que portarà el LG G5 (i no sembla que serà l’únic): una funció de pantalla anomenada “Always ON”, aquesta funcionalitat permetrà als usuaris veure les notificacions (missatges, trucades perdudes, etc.) sense necessitat d’encendre la pantalla.

LG G5 Always ON

Si bé és cert, la funcionalitat “Always ON” no serà cap novetat, altres companyies ja han apostat per aquesta funció temps enrere, en telèfons Motorola es diu “Active Display”, en els antics Nokia es deia “Glance Screen” i en els últims terminals Nexus porta el nom de “Ambient Display”.

Com hem comentat abans, dels terminals que es presentaran en aquesta edició del Mobile World Congress, el LG G5 no serà l’únic a adoptar aquesta funcionalitat, els nous Galaxy S7 i Galaxy S7 edge tenen tots els números per integrar aquesta funció.

A la imatge presentada, podem veure la funcionalitat de “Always ON” i alhora la silueta d’aquest nou terminal, segons els rumors, el LG G5 serà més aviat diferent dels seus antecessors, estarà fabricat en metall, comptarà amb lector d’empremta dactilar i una càmera posterior doble.

LG G5 Always ON