LG i Freescale, una gran aliança de futur

  0
  Càmera per a cotxes

  LG i Freescale

  LG i Freescale desenvolupen sistemes de càmeres intel·ligents per a vehicles sense conductor

  LG Electronics i Freescale han signat un acord de col·laboració per desenvolupar de forma conjunta la pròxima generació de solucions de visió artificial de sistemes de càmera, un component clau tant per al mercat de vehicles autònoms com per als sistemes avançats d’assistència al conductor (ADAS, per les sigles en anglès). Amb aquest acord de col·laboració ambdues companyies creixen en el camp de solucions d’assistència al conductor i avancen cap al futur dels cotxes sense conductor.

  Càmera per a cotxes

  Gràcies a aquest acord, LG utilitzarà la seva àmplia experiència i recursos de I + D en l’àrea dels sistemes de cambra, algoritmes de visió artificial i electrònica per impulsar les actuals tecnologies ADAS a un nivell superior. A més, LG traslladarà a l’àrea de components d’automòbils part de la innovació tecnològica i experiència de les seves àrees de negoci de Home Entertainment i mòbils amb l’objectiu de garantir una òptima tecnologia i el màxim rendiment. A la capacitat innovadora de LG se suma l’experiència de Freescale en el desenvolupament de productes segurs i per a aplicacions ADAS. D’aquesta manera, les dues companyies poden aprofitar les seves respectives experiències i impulsar l’evolució de tecnologies perquè el futur de l’automoció siguin els cotxes sense conductor.

  “Estem encantats de treballar amb Freescale en la propera generació de la tecnologia ADAS” –afirma Dr Lee Woo-jong, President i CEO de la Divisió de Components de Vehicles de LG. “Així que els automòbils evolucionin d’un sistema mecànic a un electrònic, LG estarà en la millor posició per aportar la seva experiència en un camp tan excitant com és el de cotxes sense conductor i sistemes de conducció automàtica”.

  “Ens alegra haver-nos unit a LG en el desenvolupament IP per a aplicacions de visió d’automòbils” –assenyala Matt Johnson, Vicepresident i Director General de Freescale Acte MCU Group. “Com les capacitats de cada companyia són complementàries; al compartir les nostres experiències clau tant en seguretat com en processament visual, ambdues empreses confiem en accelerar el desenvolupament de solucions per a aplicacions ADAS “.

  [quote]Així que els automòbils evolucionin d’un sistema mecànic a un electrònic, LG estarà en la millor posició per aportar la seva experiència en un camp tan excitant com és el de cotxes sense conductor i sistemes de conducció automàtica[/quote]