LG anuncia els seus nous terminals de gamma mitjana: el LG K7 i el LG K10

LG ha aprofitat el CES 2016 per presentar una nova sèrie de smartphones, la sèrie K. Amb aquesta nova sèrie, la companyia coreana pretén acostar-se a l’usuari mitjà, aprofitant certes funcions i experiències que serien pròpies d’un gamma alta, també pretenen fer front al mercat creixent dels mòbils xinesos.

La nova sèrie K de moment està conformada pel LG K7 i el LG K10, cada un d’ells tindran dues variants, una amb 4G/LTE i una altra amb 3G que veurà les seves característiques reduïdes.

Nou disseny i característiques pròpies d’un gamma alta.

Entre els nous atributs en la sèrie K es troba una tecnologia en l’apartat fotogràfic que podem trobar en els “flagships” de LG, també trobarem certes funcionalitats a nivell de software que busquen millorar l’experiència d’usuari.

LG sèrie K

En l’apartat de disseny, la companyia presumeix d’una estètica a la qual han anomenat “Glossy Pebble”, que compta com característica principal un estil mes corb, un toc més modern i un major adherència gràcies a un patró entrellaçat a la part posterior.

LG K7 i les seves dues variants

Com ja vam comentar, cada versió tindrà dues variants, en aquest cas el LG K7 en la seva versió 4G/LTE comptarà amb una pantalla de 5 polzades, una càmera posterior de 8MP i una frontal de 5MP, 1,5GB de RAM, 16 GB de memòria interna i una bateria de 2125mAh.

LG K7

En la versió 3G veurem unes característiques una mica reduïdes tant a la càmera posterior que passa a ser de 5MP, la RAM disminueix a 1GB i la memòria interna es queda en 8 GB.

La variant 4G/LTE del LG K7 tindrà un únic color denominat com “Tità”, encara que en la versió 3G sí que es podrà seleccionar alguns dels tres colors: blanc, negre i or. Les dues versions vindran amb android 5.1 preinstal·lat.

LG K10, versió 4G/LTE i versió 3G

El LG K10 és el telèfon de major qualitat, també trobarem dues variants com en el cas del K7. La versió LTE compta amb una pantalla de 5,3 polzades, càmera posterior de 13 MP, càmera frontal de 8MP o 5MP, 2GB de RAM, 16 GB d’emmagatzematge intern i una bateria de 2300mAh.

LG K10

La versió 3G també reduirà les seves característiques, la seva càmera posterior passarà a ser de 8MP, la frontal es manté, la RAM passa a ser de 1,5GB o 1GB i la memòria interna es quedarà a 8 GB.

Els colors amb els que vindran amb el blanc, indi i or. La versió d’Android és la 5.1 Lollipop en comptes de Marshmallow més actual.