Existeix la possibilitat real de trobar un smartphone per menys de 10 $? Rotundament, si, el LG L15G Sunrise.

La tendència d’avui en dia és la contínua evolució dels components electrònics que conformen un smartphone, tal és així que dia a dia veiem nous llançaments de processadors, GPU ‘s, pantalles, lents de càmeres, memòries RAM, etc. Hem arribat a un punt que qualsevol fabricant que es decideixi pot llançar al mercat un mòbil amb certes funcionalitats bàsiques a un preu irrisori.

I sembla ser que LG ha fet un All-in i ho ha fet. Si indaguem per la web de Walmart podem trobar el TracFone LG L15G Sunrise a un preu de 9,82 $, un preu ridícul si ho comparem amb qualsevol smartphone avui dia. D’altra banda, sento decebre-us, però es troba fora d’estoc.

Especificacions molt bàsiques per a funcions molt bàsiques

Si bé el preu és de riure, tampoc espereu trobar res espectacular a nivell d’especificacions al LG L15G Sunrise. Aquest terminal té una CPU dual-core a 1,2Ghz i una pantalla una mica petita, concretament 3,8 polzades. La seva memòria interna és de 4GB però pot ser expandida fins als 32GB mitjançant una targeta microSD.

LG L15G Sunrise

El LG L15G Sunrise té una càmera de 3MP, ens ofereix connexió 3G i Bluetooth 4.0. Ve amb Android 4.4 KitKat preinstal·lat de fàbrica. El que s’ha dit, les especificacions més bàsiques per a funcions molt bàsiques.

Per menys de 10 dòlars no podem esperar molt més. Tot i així el LG L15G Sunrise podria ser un smartphone especial per a certes circumstàncies d’emergència, inclusivament per a la gent gran que a nivell d’especificacions necessiten molt poc i amb les funcions bàsiques de tota la vida estan contents.

Això si, cal tenir en compte que per aconseguir un LG L15G Sunrise primer de tot caldrà esperar que hi hagi estoc, i per altra banda haurem de donar-nos una passejada per USA, ja que de moment únicament està disponible a través del web de Wallmart.

S’atrevirà algun altre fabricant (o la mateixa LG) a llançar un smartphone a nivell Europeu?

Especificacions tècniques:

  • – Chipset: Qualcomm® Snapdragon™ 1.2 GHz Dual-Core MSM8210
  • – Sistema operatiu: Android™ 4.4 KitKat
  • – Pantalla: 65K Color TFT, 480 x 320 pixels, 3.8″ (HVGA)
  • – Memòria: 4 GB (fins a 1,15 GB de memòria utilitzable) ampliable via microSD fins a 32GB
  • – Càmera: Posterior: 3 MPx
  • – Bateria: 1540 mAh
  • – Mida: 112,5 x 63,5 x 12,45mm
  • – Pes: 119g