LG presenta la seva nova gama de televisors OLED

  0
  LGPRESENTA LA SEVA NOVA GAMMA DE TELEVISORS OLED

  LGPRESENTA LA SEVA NOVA GAMMA DE TELEVISORS OLED

  LG i Cortogenia han creat eI concurs de curtmetratges

  Aquest any les grans apostes de LG seran els televisors OLED i els sistemes d’àudio intel·ligent Home Music

  Els directors de cinema Gracia Querejeta, Imanol Uribe i Enrique Urbizu, entre altres professionals de les arts cinematogràfiques, es rendeixen al negre, amb LG

  LG continua la seva aposta per la innovació en qualitat d’imatge i pel seu suport al cinema com a mostra del seu compromís amb els consumidors. Per això, ha triat l’Acadèmia del Cinema com a lloc de presentació de la seva nova gamma de televisors i equips d’àudio i vídeo. En aquesta nova gamma destaquen els televisors OLED, una tecnologia capdavantera, exclusiva de LG, i l’única capaç d’aconseguir el negre pur, imprescindible per gaudir del cinema i les sèries.

  En aquest esdeveniment i, amb motiu de la renovació de l’acord de patrocini amb el festival de curts Cortogenia, LG ha presentat el ‘I Concurso Homenatge al Cinema Negre’, una nova categoria en la qual es vol posar en valor com les noves tecnologies d’imatge permeten ampliar les possibilitats d’expressió del setè art i permeten veure la pel·lícula com el director o el director de fotografia l’havien plantejat inicialment. Els curtmetratges que vulguin aspirar a aconseguir els premis del certamen hauran de tenir una durada màxima de 30 minuts, un gran contingut expressiu i hauran de girar entorn una història policíaca o thriller.

  En LG volem seguir apostant per la creació de continguts audiovisuals originals i de qualitat. Estem segurs que la innovació en qualitat d’imatge és fonamental per aconseguir-ho afirma Miguel Ángel Fernández, Director de Màrqueting d’HE i Ha de LG Electronics. Aquest any anem a seguir apostant pels televisors OLED, els televisors amb panells IPS i tecnologia 4K i els sistemes d’àudio intel·ligent perquè els consumidors puguin gaudir de fins a l’últim detall de les seves pel·lícules i sèries favorites.

  El color negre no solament ha estat important per a aquest gènere. De fet, al llarg de tota la història del cinema s’ha utilitzat sempre com un recurs expressiu, com per exemple el desenvolupament de la psicologia dels personatges o donar diferents significats als espais narratius. Moltes escenes emblemàtiques del cinema, no només pertanyents a l’època del blanc i negre, s’han servit d’aquest color per aconseguir l’excel·lència cinematogràfica. Prova d’això, la directora de cinema Gracia Querejeta, padrina de l’esdeveniment, va valorar la importància del negre en la creació audiovisual i va mostrar diverses peces en homenatge al cinema negre. En aquest sentit, directors de cinema com Enrique Urbizu i Imanol Uribe i directors de fotografia com Alfredo Maig, van exposar para LG la importància per a ells d’aquest color i la dificultat d’aconseguir plasmar-ho en la creació cinematogràfica.

  És aquesta dificultat la que els televisors OLED son capaços de sobrepassar, ja que gràcies als seus panells formats per píxels orgànics que s’il·luminen sense necessitat d’una font de llum externa, són capaces d’apagar i encendre tots els seus píxels. Això és el que els converteix en els únics televisors capaços de mostrar el negre pur, un color molt difícil d’aconseguir en un televisor LED.

  L’última tecnologia de LG per gaudir del cinema com mai

  LG ha presentat una àmplia gamma de televisors, i diversos equips d’àudio intel·ligent. A l’apartat dels televisors, s’inclouen dos nous OLED, el televisor 65EG960V amb resolució 4K i el model 55EC930V amb resolució Full HD. Tots dos televisors amb pantalla OLED, exclusiva de LG, compten amb la tecnologia WRBG, exclusiva de LG, que consisteix a afegir un subpíxel blanc addicional als tradicionals vermell, verd i blau, per aconseguir una paleta de colors més real i uns contrastos molt més profunds. Aquesta nova línia a més compta amb la tecnologia True Color que regula l’estabilitat de color sense importar les variacions de lluentor, i també amb un temps de resposta 1000 vegades superior als panells LCD, tot per oferir una experiència de visionat fluida.

  LG també ha reforçat la seva oferta de televisors amb panells IPS. Liderant aquesta nova línia es troben els televisors Super UHD UF950V en 55 i 65 polzades, els televisors de gran format UB980V disponibles a partir des de 65 a 98 polzades i els televisors corbs UG870V en 55 i 65. Tota aquesta nova gamma amb resolució 4K, 4 vegades superior al Full HD, compta amb panells IPS formats per 8,3 milions de píxels. Aquesta tecnologia, permet oferir uns colors molt brillants i nítids sense que variïn en funció de la posició de l’usuari gràcies al seu angle de visió de 178º.

  Tota la nova gamma de televisors, tant OLED com Super UHD, compten amb el sistema operatiu webOS i són compatibles amb el comandament a distància Magic Control per manejar el dispositiu de la manera més fàcil i intuïtiva. Els seus sistemes d’àudio han estat dissenyats conjuntament amb els experts en àudio Harman Kardon per acompanyar la millor experiència d’imatge amb un so de gran qualitat.

  LG en la seva aposta per la innovació ha desenvolupat el futur dels sistemes de so, els altaveus sense fils multiroom, Home Music Flow. Una xarxa d’altaveus que funcionen a través de WiFi amb la qual s’aconsegueix que la música t’acompanyi per tota la llar, controlant-los fàcilment amb una aplicació per a dispositius mòbils. En aquesta nova línia de productes es troba el projector de so HS9 7.1 amb una potència de 700W, la barra de so HS7 amb 360W i els altaveus H5 i H3, amb 40W i 30W respectivament. Tots ells són dispositius d’àudio modulars sense fils que poden reproduir de manera conjunta o diferent música en cadascun d’ells. A més, és una gamma molt versàtil, ja que es poden manejar des del mòbil o connectar-ho al televisor per convertir-los en un sistema de home cinema.