Els nous monitors i PC’s de LG converteixen els somnis en realitat

En un entorn en què els ordinadors juguen un paper imprescindible tant en la vida professional com en la d’oci, LG Electronics (LG) anuncia una nova gamma de productes que donarà als usuaris més llibertat per adaptar al seu estil de treball i espai de joc i, d’aquesta manera, satisfer les seves necessitats en cada moment.

En CES 2016, LG ha presentat els nous monitors 21:9 UltraWide, el monitor 4K per a jocs i el seu PC Slimbook 15Z960, tots ells dissenyats per obtenir la màxima productivitat i entreteniment; requisits més demanats pels usuaris en l’actualitat.

Monitors per a tots els usuaris

Els monitors que LG ha mostrat en CES incorporen múltiples configuracions adaptades a les necessitats de cada usuari. Aquest és el cas del monitor Curved UltraWide™ de 21:9 (model 34UC98) amb Thunderbolt™ 2, que destaca per les seves dimensions que arriben fins a les 34 polzades, la configuració està dirigida a gamers i professionals digitals. La tecnologia IPS d’aquest monitor augmenta la qualitat d’imatge, i altres funcionalitats com la seva mida (3440 x 1440 QHD), milloren l’experiència multimèdia dels usuaris més exigents: creadors de continguts, professionals de l’entorn digital i gamers.

LG 34UC98

Per la seva banda, el monitor Ultra HD 4K (model 27UD68) farà gaudir als amants dels videojocs com mai abans ho han fet.

En CES, LG ha mostrat també la seva Monitor pla 21:9 UltraWide™ 34UM88, la perfecta eina de treball per a professionals digitals com a fotògrafs i dissenyadors gràfics que necessiten reproduir imatges amb alta precisió i fidelitat.

LG 34UM88

El camp de visió més ampli d’aquest monitor millora la productivitat mitjançant la creació d’un espai de treball més gran en el qual poder veure les fotos de costat a costat i treballar en múltiples aplicacions al mateix temps gràcies a la seva opció multipantalla. La compatibilitat amb altres dispositius, com MacPro, a través de Thunderbolt™ 2 es converteix en una de les grans avantatges per als professionals que treballen amb arxius d’imatge i vídeo de grans dimensions.

En CES s’ha presentat també el Monitor LG Ultra HD 4K Monitor (model 27UD88) de 27 polzades, dissenyat per a professionals creatius i que, a més inclou com a novetat l’última tecnologia de port USB-C.

LG 27UD88

Pel que fa a opcions de connectivitat, aquest monitor permet la possibilitat de renovar el dispositiu (per exemple, el portàtil) a través de l’USB 3.0, reduint així el temps requerit per a la transmissió de dades, el consum d’energia i a mes elimina la connexió de cables. El 27UD88 també ofereix colors preestablerts com el Rec 709 i estàndards SMPTE-C de broadcasting, facilitant als usuaris l’ajust del color de les imatges de forma més ràpida i senzilla.

A més de la seva tecnologia IPS, LG ofereix nombrosos elements de disseny en la nova gamma de monitors de 2016. El quasi invisible bisell en el model Infinity Display (24MP88) i l’elegant ArcLine Stand afegeix un toc elegant que iguala la bellesa del seu display IPS .

LG 24MP88

Un slimbook realment slim

Una altra de les novetats en CES d’aquest any, ha estat el nou Slimbook 15Z960, el portàtil més lleuger del món en 15 polzades i amb tan sols 980 grams. Amb un processador de 6a generació Intel ® Core ™ i Windows 10, el Slimbook 15Z960 combina productivitat, disseny i mobilitat.

LG 15Z960

Tal com destaca Jang Ik-hwan, responsable de la divisió de monitors i PC en LG Electronics:

“Estem encantats de poder mostrar a tot el món en el CES nostre monitor més nou i totes les innovacions en PC”. “LG està sempre innovant i creant productes que proporcionen un disseny i una experiència d’usuari sense igual.”