LG reinventa l’experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  0
  LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  De format ultra panoràmic corb, i amb pantalles de màxima velocitat de resposta i qualitat d’imatge, els monitors LG poden transportar a l’usuari a l’interior del joc

  LG porta a Madrid Games Week la seva completa gamma de monitors, dissenyats especialment per als amants dels videojocs. Els gamers més exigents podran treure tot el partit als seus jocs favorits gràcies a l’experiència immersiva, panoràmica, ultraràpida i de màxima qualitat d’imatge dels monitors LG, gràcies a característiques, entre unes altres, com a panell IPS i velocitat de resposta de menys de 2 microsegons.

  PlayStation omplirà de realitat virtual MGW amb les PS VR

  De l’1 al 4 d’octubre, a l’espai LG dins de la Fira del Videojoc, els visitants poden viure en primera persona la nova experiència gaming de LG a través de tota la innovadora tecnologia exposada en Ifema, com a primer monitor ultrapanoràmic corb del món (LG 34UC97) i el primer monitor ultrawide amb freesync (Serie UM57 i UM67). A més, LG porta a la Madrid Games Week la seva última revolució en televisió, LG Oled TV, que ha estat definit com el millor televisor de la història per la seva capacitat de reproduir la màxima qualitat d’imatge i velocitat de refresc.

  [quote]“Volem oferir la millor experiència a tots els amants de videojocs: una proposta ultra immersius LG. Els videojocs evolucionen a velocitats vertiginoses, i la tecnologia ha d’estar a l’altura dels usuaris més exigents, per ajudar-los a sentir-se dins del joc” afirma Miguel Ángel Fernández, Director d’HE, HA, i B2B de LG Espanya. Una experiència de joc fluïda, sense corts, amb gran qualitat d’imatge i majors camps de visió. Així és la proposta de LG, que es tradueix en una àmplia gamma de monitors: com el primer monitor corb ultrawide, a més de la pantalla ultrapanoràmica i de resposta immediata[/quote]

  Molt més que monitors

  LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersiusLG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersiusLG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  L’espai LG està distribuït en tres zones diferenciades envoltant un camp de futbol, de manera que els amants dels videojocs poden triar el seu joc favorit i viure l’experiència customizada en els més de 22 monitors distribuïts per l’espai. Una zona de jocs de carreres, amb seients de cotxes de competició; una segona zona de shooters, que transporta al cor d’una escena de carrer; i una tercera que on podràs gaudir de noves propostes llançades recentment en jocs de futbol. Finalment, el camp central està reservat pels qui vulguin batre’s en duel digital, de qualsevol dels jocs de competició disponibles.

  LG també compta amb la col·laboració de grans figures del món del gaming. Alfonso Ramos, bicampió del món d’EA SPORTS FIFA i els els youtubers Toniemcee i Optic ESP black provaran en el stand de la companyia els últims monitors pensats per als més jugones.

  L’espai LG en la Madrid Games Week , com no podia ser d’una altra forma, compte també amb la més avançada tecnologia en imatge –amb LG Oled TV (La millor TV de la història), telefonia –amb LG G4, el Smartphone amb la millor càmera del mercat-, i els seus Tone Activi – els nous auriculars BT dissenyats per fer esport. D’aquesta forma, la tecnologia es posa al servei dels amants dels videojocs per multiplicar l’experiència multimèdia.

  Amb motiu d’una de les principals fires de videojocs al nostre país, LG ha volgut oferir un 10% de descompte en una selecció de monitors adquirits a través de la seva tenda online: www.tiendalgonline.com. D’aquesta forma, els amants dels videojocs tindran més fàcil portar-se a casa l’experiència ultra immersiva de LG.

  Innovació tecnològica LG a Madrid Games Week

  El LG 24GM77B és un monitor de 24 polzades especialment dissenyat per als jocs FPS (First Person Shooters). Amb resolució Full HD (1920×1080), una velocitat de resposta de tan sols 1ms i un refresc d’imatge de 144 Hz, ofereix una experiència de joc fluïda, nítida i de gran qualitat. A més, gràcies a la funcionalitat Black Stabilizer, el monitor detectarà les zones fosques del joc i les aclarirà per tenir major nivell de detall. Amb altura regulable i pantalla pivotable, aquest monitor es pot adaptar millor a les necessitats de cada jugador.

  LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  Monitors Ultrapanoràmics (21:9), l’aposta de LG

  LG mostrarà la seva gamma de monitors ultrapanoràmics (21:9), unes pantalles amb un ampli camp de visió. Tota la gamma compten amb panells IPS, una tecnologia que ofereix uns colors més constants, un angle de visió de 178º i redueix els canvis en la temperatura de color. Tot això per oferir una experiència de jugat immersiva i amb una gran qualitat d’imatge.LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  El model UM57P està disponible en 25 i 27 polzades. Aquest monitor compta amb Dual Link-up, que permet connectar dos dispositius portàtils a través de cable HDMI a la pantalla de manera simultània. D’altra banda, l’UM67P té dues versions una en 29 i una altra en 34 polzades. Aquest monitor està preparat per oferir una experiència de videojocs fluïda i sense corts per als més jugadors. A més de comptar amb Flicker Safe, inclou FreeSync d’AMD que elimina els parpellejos que apareixen quan la targeta gràfica i el monitor no estan ben sincronitzats. Tots dos models (UM57P i UM67P) tenen Black Stabilizer i Game mode. Unes funcionalitats pensades perquè l’experiència sigui molt immersiva. A més, aquests quatre monitors, permeten la divisió de la pantalla en 4 finestres visibles per facilitar la multitasca.

  LG reinventa l'experiència Gaming amb monitors ultra immersius

  34UC97-S és el primer monitor ultrapanoràmic (21:9) corb del món, amb una pantalla d’amb 34 amb resolució QuadHD ofereix unes imatges de gran qualitat. A més, compta amb connexió Thunderbolt 2 per a la transmissió de dades entre el PC i el monitor de manera més ràpida que a través d’USB o HDMI.