LG anuncia el LG X Cam i LG X Screen per al MWC

Sembla que LG no vol conformar-se amb el llançament del seu nou terminal estrella, el LG G5, també té preparat dos nous terminals per al MWC d’aquest any.

LG ha anunciat la nova sèrie X, que estarà formada per smartphones de gamma mitjana, els encarregats d’estrenar aquesta nova sèrie seran el LG X Cam i el LG X Screen, tots dos terminals seran presentats durant el Mobile World Congress d’aquest any.

LG X Cam

LG X CamDels dos dispositius que seran presentats, el LG X Cam serà el dispositiu més gran, comptant amb una pantalla de 5,2 polzades amb resolució Full HD.

Aquest nou dispositiu integrarà un processador de vuit nuclis a 1,4 GHZ, 16 GB d’emmagatzematge intern ampliable mitjançant micro-SD acompanyat de 2 GB de RAM, compatible amb xarxes 4G/LTE i bateria de 2520 mAh.

Una de les característiques que més criden l’atenció és la seva doble càmera posterior, de 13 i 5 megapíxels, que permetran desenfocar selectivament el fons que vulguem, la càmera frontal serà de 8 megapíxels.

Estarà disponible en quatre colors: blanc, daurat, platejat i rosa. Vindrà amb Android 6.0 Marshamallow preinstal·lat de fàbrica amb la capa de personalització UX UI.

LG X Screen

LG X ScreenEl LG X Screen és una mica més petit que el LG X Cam, comptarà amb una pantalla de 4,93 polzades amb resolució HD (1280 x 720 píxels) i una pantalla secundària (que romandrà sempre activa “always ON”) d’1,76 polzades amb una resolució de 520×80 píxels.

La pantalla secundària, ens recorda al LG V10 i en ella es mostraran les notificacions, aplicacions més utilitzades, estat de bateria, etc.

Les especificacions tècniques es redueixen una mica, integra un processador de quatre nuclis a 1,2 GHZ, 16 GB d’emmagatzematge intern acompanyat de 2 GB de memòria RAM, càmera posterior de 13 megapíxels amb flash LED i càmera frontal de 8 megapíxels.

Disposarem d’una bateria de 2300 mAh i vindrà amb Android 6.0 Marshmallow preinstal·lat de fàbrica. Estarà disponible en tres colors: blanc, negre i or rosat.