L’HTC One M10 es deixa veure en una imatge filtrada

HTC ens té preparat un nou terminal estrella, l’HTC One M10, però lamentablement no sabem res més a part del seu nom. En el passat HTC sempre havia aprofitat el Mobile World Congress per presentar totes les seves novetats, però aquest any sembla que no serà així.

Segons Evan Blass (@evleaks), el nou terminal d’HTC seguirà el mateix disseny de l’HTC One A9, terminal que va estar a la mira de molts en ser acusat d’haver copiat el disseny de l’iPhone (HTC no va trigar a respondre, i van dir que els que s’havien copiat eren els d’Apple.).

Aquest cop, si la imatge que ha estat filtrada és certa, ningú podrà negar l’enorme semblança de l’HTC One M10 respecte a l’iPhone, la següent imatge no deixa lloc a dubte.

HTC One M10

Tot i que no sabem res pel que fa a les especificacions tècniques, el que si sabem amb total seguretat si ens guiem per la imatge filtrada, és que aquest terminal no comptarà amb dos altaveus frontals, deixant així de banda l’excepcional so BoomSound que tant ha caracteritzat a models anteriors.

Recordem que HTC presentarà el HTC Desire 530 al Mobile World Congress, de manera que encara no podem descartar la presentació del One M10 en aquest esdeveniment.