Li retiren el carnet a un conductor el mateix dia que el recupera

0
mossos, conductor,
Foto: Europa Press

El conductor és un veí de Salou que circulava begut i a més del doble de la velocitat permesa per Tarragona

Un conductor que dimecres passat va recuperar el carnet després d’haver-li tret temporalment el Jutjat el va tornar a perdre el mateix dia. El protagonista dels fets va ser interceptat de nou per conduir sota la influència de begudes alcohòliques . en aquesta ocasió també va ser multat per la Guàrdia Urbana per excés de velocitat -. A més, en fins a quatre ocasions anteriors havia donat positiu en la prova d’alcoholèmia.

Tal i com informa Tarragona Diari, el veí Salou de 42 anys va ser objecte d’un control de velocitat de la Guàrdia Urbana de Tarragona, al polígon Francolí, a l’alçada de la parcel·la 25. A la una del migdia va passar un turisme Fiat 500 i el radar va detectar que circulava per sobre del límit de velocitat establert en aquest polígon, que és de cinquanta quilòmetres per hora. En aquell moment anava a 87, per la qual cosa li van estendre un butlletí de denúncia, que comporta una sanció de quatre-cents euros i la retirada de quatre punts del carnet de conduir es tracta d’una infracció greu.

Els guàrdies, paral·lelament, feien també un control preventiu d’alcoholèmia. Van demanar al conductor que bufés i va donar una taxa de 0,79 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire expirat —el percentatge anava a la baixa—. Davant d’això li van obrir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per superar la taxa de 0,60, el límit perquè passi d’expedient administratiu a judicial.