Li retiren el cotxe a un terrassenc i s’auto-lesiona

0

Els serveis mèdics van immobilitzar l’home a la seu d’Egarvia

La policia local de Terrassa va reduir dimecres amb manilles un conductor per evitar que continués auto-lesionant-se, segons informa el Diari de Terrassa. L’home estava alterat perquè una grua d’Egarvia havia retirat el cotxe. 

Els fets es van produir el passat dimecres a primera hora de la tarda a la seu d’Egarvia, l’empresa municipal de grues i gestió d’aparcaments, al carrer de Sant Sebastià de Terrassa. L’home, de 53 anys, va entrar a les instal·lacions nerviós perquè havia deixat el cotxe aparcat i una grua se l’havia emportat. Quan li van informar que havia d’abonar una multa, l’home va començar a auto-lesionar-se. Egarvia va avisar la Policia Municipal i els agents van trobar el conductor en estat de semi-inconsciència pels cops que s’havia infligit.

Una ambulància es va endur l’home immobilitzat, ja que seguia donant-se cops contra el terra. Un dels agents va patir lesions lleus. La policia no ha imputat cap delicte al conductor, però han obert diligències informatives perquè el jutjat determini si actua.