El conjunt d’Ibon Navarro cau davant l’equip canari en un duel trepidant que no s’ha decidit fins el final

Un thriller saldat amb derrota. L’ICL Manresa no va poder culminar un intens partit contra el Gran Canaria. I és que els del Bages es van esfondre física i mentalment a l’últim quart. Seeley, un vell conegut del Nou Congost, va ser el millor dels canaris (21 punts).

Amb un 13-6 en contra va començar la reacció visitant. Pangos va ser l’home que va donar llum al seu equip amb la seva sortida a la pista. El Gran Canària va viatjar darrere en el marcador durant els primers vint minuts. En realitat, va aconseguir caçar l’ICL Manresa a falta d’un minut per al descans, després d’un triple oportuníssim de Kevin Pangos (28-28).

El partit va tenir una altra cara en el tercer quart. El Gran Canària va aconseguir situar-se diverses vegades per davant. Començaven a funcionar els ajustos defensius i alguns jugadors, com Salin i Seeley, estaven més actius en atac. Però de nou, aquesta vegada amb un triple “in extremis” signat per Grigonis, el Manresa va repetir l’experiència de sobrepassar al seu oponent jugant al límit en el risc (52-51).

La definició del partit va arribar en els deu minuts finals. Van seguir les alternatives al marcador, un estira i-arronsa que no els va separar fins als minuts finals. Després de l’últim empat a 63 punts, una llarga jugada d’atac acabà amb 2+1 de Seeley (63-66). Després d’aquesta renda, un robatori de Savané va col·locar contra les cordes al Manresa, que va rendir-se amb un nou triple de Seeley (63-69).

Milisavljevic, la nota negativa

El base Milos Milisavljevic ha patit una greu lesió i es podria perdre el que queda de temporada. Ha estat traslladat a l’hospital quan només havia pogut jugar un minut.

 

ICL Manresa 70-78 Herbalife Gran Canaria

Fitxa tècnica

ICL Manresa.- Simon (2), Sandul (3), Montáñez (-), Hernández (8), Grigonis (13), García (-), Flis (2), Sánchez (3), Otverchenko (22), Musli (17) i Milisevlajevic (-).

Herbalife Gran Canaria.- Pangos (7), Oliver (11), Savané (8), Newley (11), Salin (5), Seeley (21), Báez (2), Pasecniks (2), Rabaseda (2) i Aguilar (7)

Parcials: 21-14, 12-18, 19-19 i 18-25.

Àrbitres: Pérez Pizarro, Cortés i Raúl.

Pavelló: Nou Congost.