El conjunt d’Ibon Navarro talla una mala ratxa de resultats i agafa aire després d’una bona victòria contra el FIATC Joventut

El Manresa arribava a Badalona inmers en una profunda crisis. De resultats, d’identitat, de confiança. Però els d’Ibon Navarro van treure l’orgull i se’n van anar 12 amunt al descans després d’un fantàstic segon quart (15-24). Auda, el recent fitxatge dels del Bages, i Foster, incorporat fa un mes, eren els més destacats.

Els verd-i-negres, que sempre depenen excessivament del triple, acusaven precisament la quantitat d’errors des de la línea de 6,75m. Només Drame a la zona i algunes penetracions de Mallet feien sumar als de Maldonado.

Després del descans, la Penya va apretar en defensa, amb Vidal assumint galons en atac. I poc a poc va anar reduint diferències en el marcador, però Musli i Flis tornaven a col·locar l’avantatge en la barrera psicològica dels deu punts (44-54, min.30).

Tot i l’orgull dels locals, el Manresa va mantenir el cap fred per mantenir la renda i endur-se una victòria que el permet agafar aire distanciant-se del Movistar Estudiantes, que va caure a casa contra el Tenerife.

 

Fitxa tècnica

FIATC Joventut.- Sàbat (4), Vidal (11), Llovet (2), Miralles (2), Suton (8), Ventura (2), Abalde (2), Drame (6), Paul (9), Rakovic (2) i Mallet (15).

ICL Manresa.- Simon (9), Auda (11), Hernández (4), Grigonis (12), García (1), Barrera (4), Costa (-), Flis (11), Foster (11), Otverchenko (-) i Musli (13).

Parcials: 14-17, 15-24, 18-13 i 16-22.

Pavelló: Olímpic de Badalona (4000 espectadors)