Els del Bages segueixen somiant amb la Copa
L'ICL Manresa no té res a perdre aquesta tarda a Màlaga @basquetmanresa

L’ICL visita Màlaga ple de confiança desprès de les dues victòries consecutives que ha aconseguit el conjunt manresà i que ha situat als del Bages amb moltes opcions de jugar la Copa

L’ICL visita Màlaga ple de confiança i sense res a perdre. El conjunt manresà porta dues victòries consecutives a la Liga ENDESA i això ha fet que l’equip que dirigeix Ibón Navarro depengui d’ell mateix per poder estar a la fase final de la Copa del Rei. Per la seva banda, l’Unicaja de Màlaga espera reaccionar davant un rival directe i reconduir en aquestes últimes cinc jornades que queden per acabar la primera volta la situació que viu ara mateix a la classificació.

L’ICL Manresa vol seguir somiant amb la Copa i això passa per allargar la bona dinàmica actual. Desprès de guanyar a Santiago de Compostel·la i de fer-se forts a casa contra el CAI, els del Bages visiten Màlaga amb la màxima ambició. Per aquest duel, el tècnic dels catalans, Ibón Navarro tindrà la baixa ja coneguda de Jermaine Thomas. A més, l’ICL té un repte important per aquest compromís. De moment tot i la bona dinàmica que porten no han estat capaços de poder competir fins el final amb equips que es troben jugant l’Eurolliga. Aquesta tarda tenen una bona oportunitat per canviar aquesta estadística i seguir caminant cap a la Copa del Rei.

Per la seva banda el conjunt andalús no pot fallar més al Martín Carpena si vol dependre d’ell mateix per poder assolir un bitllet per la Copa del Rei. El tècnic català Joan Plaza té la baixa ja coneguda del base serbi Stefan Markovic que s’ha lesionat de gravetat ni tampoc amb el seu substitut, el base nordamericà DeMarcus Nelson. L’Unicaja espera derrota a l’ICL Manresa i enganxar-se a aquestes primeres vuit posicions i començar a tenir regularitat a la Liga ENDESA.