L’ICL Manresa visita la seva pista talismà amb molts jugadors tocats

0
Els del Bages visiten la seva pista talismà
L'ICL buscarà un triomf a Les Canàries i seguir en una zona tranquil·la. |Diari Català @basquetmanresa
Els del Bages visiten la seva pista talismà
L’ICL buscarà un triomf a Les Canàries i seguir en una zona tranquil·la. |Diari Català @basquetmanresa

Els del Bages s’enfronten a l’Herbalife Gran Canària en un partit que tindrà com a protagonista al nordamericà Kyle Kuric.

El compromís que demà (13h) juguen l’Herbalife Gran Canària i l’ICL Manresa ve marcat evidentment per un protagonista involuntari. Kyle Kuric, aler nordamericà dels locals es perdrà aquest partit després d’haver estat operat satisfactòriament aquesta mateixa setmana d’un tumor cerebral. El públic i els seus companys li retran un setit homenatge tot esperant veure’l ben aviat sobre les pistes de bàsquet.

A banda d’això l’enfrontament de demà entre l’Herbalife i l’ICL Manresa enfronta a dos equips que de moment han començat la lliga assolint els objectius que s’han marcat. Els canaris estan a la zona alta de la classificació (3-1) mentre que els bagencs estan fora de les posicions complicades que impliquen el descens (2-2). L’ICL Manresa a més, tindrà un factor determinant en el compromís de demà. I és que en les últimes temporades, els catalans han assolit victòria a la pista dels canaris que posteriorment han estat determinants per poder salvar la categoria.

No és d’estranyar que des de Manresa reconeguin que Gran Canària és una pista talismà. Amb tot el món de l’esport està fet per trencar estadístiques i aquesta bona ratxa dels bagencs a la pista de l’Herbalife no significa que demà hagin de guanyar. De fet els nois d’Ibon Navarro buscaran treure’s l’espina de la derrota cruel en el derbi davant el FIATC Joventut tot i que no han tingut una bona setmana d’entrenaments pel que fa al capítol de tocats. El tècnic basc podria recuperar i fer debutar a la Liga ENDESA a Juan García. Amb tot, Grigonis, amb un procés víric durant la setmana, i Ricky Sánchez amb problemes físics a un dit de mà seran dubte. Amb tot, des de l’ICL esperen que tots dos jugadors puguin acabar jugant aquest compromís.

A les files canàries i a banda d’aquest sentit homenatge a Kyle Kuric, dos homes viuran un partit especial. Es tracta de Sitaphá Savané i Eulis Báez, els dos capitans de l’Herbalife que demà arribaran a la xifra de 400 i 200 partits a l’ACB respectivament. Molta atenció haurà de posar l’ICL a l’actuació del català Oriol Paulí que la passada setmana va ensenyar tot el seu potencial als aficionats canaris i que amenaça en consolidar aquest moments contra els manresans.